Loading

Termeni si conditii

buftealakeresort.ro este un portal de limba romana - canal interactiv de media – creat, dezvoltat si administrat de societate cu raspundere limitata si caruia i se aplica Termenii de Utilizare specificati in aceasta pagina, care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, video-urile, uneltele interactive, paginile personale si ofertele in toate paginile site-ului.
In pagina de termeni si conditii de utilizare a portalului buftealakeresort.ro se definesc conditiile in care orice persoana poate accesa si utiliza serviciile buftealakeresort.ro™, avand valoarea unei conventii incheiate intre societatea care administreaza buftealakeresort.ro™, in calitatea sa de detinator al portalului, denumit in continuare “Portal” si orice persoana care viziteaza ori acceseaza portalul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile acestuia, denumit in continuare “Utilizator”.
In caz de neacceptare a termenilor si conditiilor mai jos stabiliti, persoana in cauza este obligata sa inceteze imediat accesarea portalului. Daca, dupa lecturarea termenilor si conditiilor, utilizatorul continua activitatea pe acest portal, se considera ca a acceptat tacit termenii si conditiile descrisi in continuare.

Despre Materialele si Informatiile din Portal
Elementele care includ, dar fara a se limita la acestea, continutul, elementele de grafica, sursele tehnice ale tuturor serviciilor si orice alt material, transmis sub orice forma de si / sau catre utilizator apartin buftealakeresort.ro™.
Orice utilizare a continutului portalului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al buftealakeresort.ro™, care isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Publicarea materialelor de catre utilizator atrage dupa sine acordul pentru ca acestea sa fie folosite de buftealakeresort.ro pe site-urile partenere. Portalul primeste permisiunea de a utiliza, copia, distribui, transmite, publica, traduce sau reproduce materialele publicate de catre utilizator.

Limitarea Raspunderii
Portalul nu garanteaza pentru continutul oferit de parteneri sau utilizatori, insa isi asuma obligatia de a depune intregul efort pentru a se asigura de acuratetea acestora.
buftealakeresort.ro nu se considera responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali.
Portalul buftealakeresort.ro isi rezerva dreptul sa completeze si / sau sa modifice acesti Termeni de Utilizare cu Termeni Aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni li se aplica.

Litigii
Toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile de fata vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.
In caz de litigiu, generat de acest document, se va incerca solutionarea pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi transferat in sfera justitiei, unde va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate