Loading

Buftea Lake Resort

locatia ideala pentru nunti, botezuri si evenimente private

Bun venit la Buftea Lake Resort

Evenimentele deosebite isi gasesc implinirea in ambianta desavarsita de la Buftea Lake Resort, un domeniu al rafinamentului in inima naturii. Desfasurat pe malul lacului, intr-un peisaj fascinant, complexul de ballroom-uri Buftea Lake Resort este destinatia pe care ai visat-o dintotdeauna pentru o zi grandioasa. Fie ca pregatesti nunta ca in povesti ravnita, fie ca organizezi o petrecere de botez selecta, locatia perfecta te asteapta ferita de agitatia urbana, aproape de Bucuresti.

Patru spatii festive cu vedere la lac, amenajate modern si elegant, iti stau la dispozitie intr-un fermecator decor natural de 30.000 mp. Pontonul ceremonial se aventureaza spre largul lacului, fiind ideal pentru cununiile in aer liber, acompaniate de sclipirile apei. Piscina iluminata si cele 11 casute de odihna adauga domeniului Buftea Lake Resort o nota de distinctie si confort.

Echipa noastra dedicata de organizatori este dornica sa-ti fie alaturi in orice moment al pregatirilor pentru ziua cea mare. Ne vom asigura ca planul agreat va fi respectat cu daruire spre incantarea tuturor invitatilor prin servicii de calitate, preparate excelente si bauturi alese.