Loading

Foto - Video | Buftea Lake Resort

locatia ideala pentru nunti, botezuri si evenimente private

Salon Lake View ~ 270 locuri

Cel mai mare spatiu festiv de pe domeniul Buftea Lake Resort iti daruieste cu generozitate emotia unui interior impresionant, dar primitor, luminos si vesel. Lacul domina tabloul vast al privelistii, transformand salonul intr-un reconfortant sanctuar al celor mai fericite zile. Desigur, serviciile echipei noastre, preparatele si bauturile sunt, de asemenea, la inaltime, respectand cu strictete eticheta unui eveniment de anvergura.

Cort White Dream ~ 320 locuri

Cadrul diafan al salonului White Dream te transporta instantaneu in lumea grandioaselor banchete ale cantecelor cavaleresti. Ampla perspectiva a lacului si decorul valurit imbraca in farmec si lumina intreaga atmosfera, in care se pot regasi si desfata pana la 250 de invitati. Chiar asa, desfatare este cuvantul, caci bucatarii nostri cunosc fara cusur secretele bucatelor alese. Pregateste-te, asadar, sa fii vrajit de savoarea preparatelor si belsugul meniurilor.

Piscina ~ 150 invitati

Salon Golden ~ 130 locuri

Luminos, respirand un aer proaspat si jovial, Golden este un ballroom care incanta prin puritatea cromatica. Albul dominant amplifica spatialitatea de o maniera delicata. Decorurile festive si barul cu motive artistice romanesti completeaza atmosfera fastuoasa a salonului ce poate acomoda pana la 130 de invitati. Preparatele delicioase asortate inspirat cu bauturi dintre cele mai diversificate asigura convingator premisele unei seri excelente, in timp ce terasa acoperita de inspiratie traditionala ofera cu generozitate panorama lacului.

Salon Aqua ~ 100 locuri

Cel mai intim ballroom de la Buftea Lake Resort, salonul Aqua cucereste prin atmosfera calduroasa si jocul de volume. Spectacolul interior este imbogatit prin galeriile de coloane decorate elegant care compartimenteaza simbolic spatiul, adaugand ambiantei un plus de intimitate si familiaritate. Salonul are acces la terasa rustica acoperita cu vedere la lac, oferind o priveliste superba, concurata corespunzator de meniurile imbietoare si serviciile de top ale echipei noastre.

Cununie in aer liber