Loading

Recenzii clienti

Buftea Lake Resort, locatia ideala pentru nunti, botezuri si evenimente private

Buna, multumim din suflet tie si intregii echipe care ne.a onorat evenimentul . Sunteti oameni deosebiti, dedicati pentru munca pe care o faceti, iar toate asta duc la reusita evenimentului. Inca o data, va multumim tuturor pentru tot ceea ce ati facut pentru noi! Recomand pentru evenimente! Locatie excelenta pentru o nunta eleganta! Echipa de nota 10, atenta la fiecare detaliu si indeplinindu-ne fiecare dorinta. Multumim!

28 Septembrie 2019 ~ Cristina & Vlad

Hello, Bianca! Voiam sa iti multumim din suflet pentru tot, a fost cea mai tare petrecere, toti ne-au felicitat alegerea facuta!

06 Septembrie 2019 ~ Camelia & Alexandru

Buftea Lake Resort a fost pentru noi inceputul perfect de drum de care aveam nevoie in povestea noastra! O locatie superba, pe malul lacului Buftea, un staff format din Bianca&Razvan Tudor implicat si atent la toate dorintele noastre care nu au fost deloc putine! 07.09.2019 a fost ziua vietii noastre iar Buftea Lake Resort va ramane in iniminile noastre ca si locul perfect care a intregit aceasta zi! Cu siguranta vom reveni aici si pentru alte evenimente! Felicitari!

07 Septembrie 2019 ~ Felix & Madalina Iorga

Nu puteam găsi ceva mai bun! Am avut nunta pe 20 iulie 2019 la Cortul White Dream . A fost cea mai bună alegere: locația superbă, personalul amabil, sociabil, atent, comunicarea foarte bună cu managementul, seriozitate, mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă - pentru noi totul a fost la superlativ! Invitații noștri au fost foarte plăcut impresionați. Vă mulțumim tare mult pentru tot! Vom reveni la dvs. cu siguranță și vă vom recomanda cu tot dragul! Bravo! Mai rar, așa ca voi! Recomand Cu incredere Bianca si Razvan pt cel mai bun si de calitate eveniment. Felicitari!

20 Iulie 2019 ~ Madalin & Georgiana

Cu ajutorul echipei Buftea Lake Resort, evenimentul nostru de suflet, nunta, a fost exact asa cum ne-am dorit! Totul a fost la superlativ: mancarea, servirea, personalul si atmosfera, totul sub atenta coodronare a Biancai, careia ii multumim extrem de mult pentru implicare, profesionalism si atentia extraordinara acordata tuturor detaliilor si mai ales pentru prezenta pe intreaga durata a evenimentului. Vom reveni, cu siguranta, pentru evenimentele noastre viitoare!

25 August 2019 ~ Catalina & Bogdan

Va multumim mult pentru o seara de neuitat. Servire ireprosabila, personal profesionist, locatia exceptionala! Vreau sa multumesc tuturor oamenilor care au facut din evenimentul nostru o zi minunata (o zi de vis) pe care nu o sa o uitam niciodată! Am lucrat cu oameni deosebiți si profi! Totul a fost ca la carte.. si asta nu o zic doar eu, toti invitatii mei au adus numai cuvinte de lauda! Toata echipa Buftea Lake Resort a fost implicata pe toata durata evenimentului si acest lucru s-a vazut in organizarea absolut perfecta! Totul a fost perfect, iar noi ne-am bucurat de nunta pe care ne-am dorit-o dintotdeaua.

17 August 2019 ~ Larisa & Costin

Nunta noastra a avut loc in cortul cu capacitate de 120 persoane si totul a decurs conform asteptarilor. Organizare si coordonare exceptionala, s-au respectat orele stabilite pentru servirea felurilor de mancare, personal atent la nevoile invitatilor, foarte amabil si profesionist. Avand si invitati din afara tarii, ne-am dorit ca ospatarii sa fie vorbitori de limba engleza, lucru care s-a intamplat intocmai. Numai cuvinte de lauda pentru event planner-ul de la locatie, toate cerintele si preferintele noastre au fost respectate, neexistand un lucru care sa ne fie refuzat. Mancarea a fost laudata de catre toti invitatii, extrem de gustoasa, aspect placut si servire impecabila. Intregul personal si-a dat silinta pentru a avea un eveniment memorabil si le suntem recunoscatori pentru acest lucru. Recomandam locatia cu caldura! Multumim tuturor pentru eforturile depuse!

10 August 2019 ~ Sabina si Magid

Pe 2 Iunie 2019 am avut cea mai frumoasa zi din viata noastra: nunta la care oricine viseaza!!! Am ales pentru aceasta zi speciala locatia Buftea Lake Resort care din punctul nostru de vedere a fost cea mai buna alegere! Locatia este una de vis prin amplasament si decoruri, insa acest aspect poate fi pus in valoare doar de o echipa dedicata si disponibila! Toate dorintele legate de aceasta zi ne-au fost indeplinite cu dedicatie si profesionalism de catre un wedding planner foarte cald si rabdator care ne-a indrumat si ne-a fost alaturi pana in ziua nuntii! Noi suntem clienti dedicati ai acestei locatii sarbatorind aici si cununia civila in 2018, dar si botezul in 2020! Va multumim mult pentru tot!

2 Iunie 2019 ~ Andra & Alexandru