Loading
  • 10% REDUCERE

    pentru petrecerile de botez, in octombrie

Formular Contact

Ambianta sublima

O zi speciala pretinde o atmosfera exceptionala, cuprinsa de caldura si prietenia celor ce intampina copilul pe un drum luminos. La Buftea Lake Resort, splendoarea domeniului iti va revela locatia pe care o cauti pentru organizarea petrecerii de botez visate, una desavarsita de gratia si aerul proaspat al naturii.

Salon Aqua

Salon Golden

Cort Lake View

Cort White Dream

Un Master Chef cu distinctie

Savoarea botezului tau este pe maini bune cu Master Chef Jesica Zamfir. Maestrul nostru in arta culinara stie ca prestigiul se castiga cu fiecare eveniment reusit in parte, iar petrecerea ta merita pe deplin un serviciu gastronomic incantator.

Masura excelentei

Potrivit tuturor gusturilor, meniul Silver este un asortiment savuros de preparate, ideal atunci cand doresti sa pastrezi armonia in detaliu.

Sublima delectare

O selectie incantatoare de preparate, careia nu-i lipseste niciunul dintre secretele ce fac masa unei petreceri de botez o deplina desfatare.

Ambianta sublima

Rezerva data petrecerii dedicate botezului copilului tau pentru o zi de duminica si iti oferim un discount de 10% la oricare dintre meniurile pe care ti le punem la dispozitie.