Loading
  • Evenimente Corporate

Formular Contact

Locatie organizare eveniment corporate

Buftea Lake Resort este un domeniu situat pe malul lacului Buftea, intr-o zona superba, plina de vegetatie, totul desfasurat pe o proprietate de 30.000 de metri patrati. Rasfatat de soare, complexul are o vedere panoramica impresionanta si este ideal pentru orice tip de eveniment, datorita dotarilor de calitate ale spatiilor exterioare si interioare. Serviciile complete, echipa dedicate si gama generoasa de facilitati disponibile se armonizeaza cadrului reconfortant al complexului.

Oferim servicii complete in domeniul organizarii de:

  • Conferinte, Congrese
  • Summit-uri, Reuniuni, Mese rotunde
  • Seminarii, Training-uri, Workshop-uri
  • Cursuri de pregatire profesionala

DE CE SA NE ALEGI

  • CADRU NATURAL ~ Resortul este situat pe malul lacului Buftea, intr-o zona superba, plina de vegetatie
  • SUPRAFATA ~ Domeniul acopera 30.000 de metri patrati, cu multipe spatii indoor si outdoor
  • CAPACITATE ~ Putem gazdui pana la 1200 de invitati.
  • DIVERSITATE ~ Organizam de la conferinte de vanzari si intalniri de management pana la team building-uri, company days, festivaluri si celemai memorabile pool party-uri.
  • IMPLICARE ~ Servicii premium de event management. Echipa noastra este deschisa la orice propunere si idee, astfel incat evenimentul sa devina o realitate conform dorintelor.

Cort Lake View

Cort White Dream

Piscina

Salon Golden

Salon Aqua

Delicii prin excelenta

Un eveniment corporate prestigios ar fi incomplet fara momentele de absoluta savoare oferite de preparatele echipei noastre de bucatari. Din experienta stim ca un serviciu culinar stralucit creeaza cel mai usor cadrul agreabil al unei intruniri de perspectiva.

Sclipirea initiatica

Evenimentul tau porneste de la cele mai bune premise gratie aperitivelor alese si alcatuite cu maiestrie pentru a stimula instantaneu apetitul invitatilor.

Gustul ca o calatorie

Savoare pana la fascinatie si din nou savoare. E regula de la care nu abdicam niciodata in pregatirea unui main course ce confirma consideratia.

Testul perfectiunii

Poarta-ti companionii pe culmile delectarii! Deserturile noastre sunt preparate pentru a-i maguli si pe aceia cu preferinte dintre cele mai sofisticate.

Echipa noastra de profesionisti va fi alaturi de voi oferindu-va cu generozitate servicii de consultanta, informatii si contacte pentru decoratiuni, tort, servicii foto-video, programe artistice, precum si orice alte indrumari ce tin de competenta lor in domeniu. Te asteptam in locatie sa ne cunoastem!