Loading
  • 20% reducere
    in septembrie si octombrie!
    Adu evenimentul tau corporate unde e bine primit.

Formular Contact

Locatie organizare eveniment corporate

Amplasat pe un domeniu superb, in apropiere de Bucuresti, Buftea Lake Resort este fara dar si poate o locatie perfecta pentru organizarea unui eveniment corporate reusit. Aerul curat al naturii, peisajul fermecator si facilitatile pe care le gasesti aici sunt acea sursa de inspiratie pe care o cauti.

Cort Lake View

Cort White Dream

Piscina

Salon Aqua

Salon Golden

Cununie in aer liber

Delicii prin excelenta

Un eveniment corporate prestigios ar fi incomplet fara momentele de absoluta savoare oferite de preparatele echipei noastre de bucatari. Din experienta stim ca un serviciu culinar stralucit creeaza cel mai usor cadrul agreabil al unei intruniri de perspectiva.

Sclipirea initiatica

Evenimentul tau porneste de la cele mai bune premise gratie aperitivelor alese si alcatuite cu maiestrie pentru a stimula instantaneu apetitul invitatilor.

Gustul ca o calatorie

Savoare pana la fascinatie si din nou savoare. E regula de la care nu abdicam niciodata in pregatirea unui main course ce confirma consideratia.

Testul perfectiunii

Poarta-ti companionii pe culmile delectarii! Deserturile noastre sunt preparate pentru a-i maguli si pe aceia cu preferinte dintre cele mai sofisticate.