Loading
  • Nunta ta
    intr-un cadru de vis

Formular Contact

Ambianta de poveste

Cadrul fermecator pe care l-ai imaginat dintotdeauna pentru cea mai frumoasa zi a vietii tale te asteapta. Nu departe de Bucuresti, in aer liber, in mijlocul naturii, vei descoperi la Buftea Lake Resort locatia desavarsita pentru organizarea unui eveniment cu adevarat special: nunta visata.

Salon Aqua

Salon Golden

Salon White Dream

Salon Lake View

Piscina

Cununie pe ponton

Un Master Chef cu distinctie

Savoarea nuntii tale este pe maini bune cu Master Chef Jesica Zamfir. Maestrul nostru in arta culinara stie ca prestigiul se castiga cu fiecare eveniment reusit in parte, iar petrecerea ta merita pe deplin un serviciu gastronomic incantator.

Deliciul, la esenta

Tot ce ai nevoie ca masa pentru petrecerea nuntii tale sa fie desavarsita. Meniul Silver asorteaza excelent varietati internationale cu neintrecutele preparate traditionale.

Un festin ales

Mizeaza inspirat pe o selectie realizata minutios, cuprinzand specialitati de un deosebit rafinament culinar. Si nunta ta va incanta cu fiecare degustare

Rasfatul deplin

Alcatuit din preparate exclusiviste, meniul nostru premium este invitatia la o experienta gastronomica remarcabila, demna de anvergura unui prilej cu adevarat unic.